Ταυτότητα

lykos_favicon

Το εβδομαδιαίο περιοδικό Λύκοs έρχεται για να ενώσει την ελληνική λογοτεχνία με την ξένη, τη φωτογραφία με τον κινηματογράφο, τη μουσική με το θέατρο, τη ζωγραφική με τη γραφιστική και το κόμικ.την ποιοτική τηλεόραση με το φροντισμένο ραδιόφωνο.
Το όνομά του μπορεί να παραπέμψει σε κάτι άγριο και τρομακτικό.
Ωστόσο, η ομάδα του περιοδικού δε θέλει να περάσει κάτι τέτοιο στο αναγνωστικό του κοινό. Ρίζα της λέξης Λύκos είναι η λέξη λύκη που σημαίνει φως ( από εκεί προέρχεται και ο Λυκαβηττός, ο δρόμος δηλαδή που οδηγεί προς το φως).

Εμείς πιστεύουμε πως η αλήθεια βρίσκεται στο φως. Στο φως που παράγεις και δίνεις και στο φως που βρίσκεις και παίρνεις. Αγαπάμε τους αυτόφωτους οργανισμούς , διότι όσο σκοτάδι και να υπάρξει , αυτοί θα βρουν τρόπο να παράξουν φως από την αρχή.
Αυτό θέλουμε και μεις, να παράγουμε φως. Φως αγνό σαν αυτό που βρίσκει τρόπο να τρυπώσει από το παράθυρό σου. Φως που αν το αφήσεις θα κατασπαράξει το σκοτάδι σου σα λύκος.

Άνοιξε το παράθυρο σου και παρακολούθησέ μας εβδομαδιαία.Ενημερώσου για ομορφιές της εβδομάδας, πιες σφηνάκια έμπνευσης, πες το στους φίλους σου

Οι τέχνες είναι τρόπος σκέψης. Ο κάθε καλλιτέχνης από το πόστο του εκφράζεται διαφορετικά, εμείς εκφράζουμε τον προβληματισμό, την αλλαγή, την επιθυμία για ένα φωτεινό μέλλον που θα μας χωρά.

Η αλλαγή ξεκινά από τον καθένα ξεχωριστά.
Αν επιθυμείς να συμμετέχεις , γράψε μας! Αν επιθυμείς να διαφημιστείς σε εμάς, πρότεινέ μας! Αν έχεις κάτι να μας πεις, μη διστάσεις.

Καλωσήλθες!

Σταυρούλα Παπαδάκη
-Αρχισυντάκτρια