2 Χρόνια ΛΥΚΟS- Summer Garden Party στο Black Duck.

ο λόγος ύπαρξής μας, είναι ο λόγος ύπαρξής σας.

O ΛΥKOS κλείνει και γιορτάζει επισήμως 2 χρόνια.
2 χρόνια γεμάτα γνωριμίες και φιλίες με ανθρώπους που δε θα ‘χαμε συναντήσει διαφορετικά.
Ανθρώπους που γράφουν, ζωγραφίζουν ,επιλέγουν, μάχονται με τον τρόπο τους κόντρα στο πείσμα των καιρών. Ανθρώπους που αποτελούν το ΛΥΚΟ και συντελούν στο να διατηρεί μια βάση για μια οικογένεια που ολοένα μεγαλώνει.

Φαίνεται από τα σχόλια, τις επισκέψεις,τις συλλογικές εκθέσεις, τα πάρτυ μας ότι ο ΛΥΚΟS αγαπιέται , όπως αγαπάει και αυτό είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλους εμάς που ξεκινήσαμε όλο αυτό το εγχείρημα από το 0 , με μηδενικό budget και μηδενική εμπειρία.

Ελπίζουμε να συνεχίσουμε με την παρέα σας και έτσι ερχόμαστε για άλλη μια φορά πιο κοντά δίνοντας ραντεβού σε έναν από τους πιο όμορφους νοσταλγικούς κήπους της Αθήνας.

Σας περιμένουμε για να σκαρώσουμε μαζί ένα από αυτά τα ανέμελα καλοκαιρινά βράδια που θυμόμαστε να μυρίζουν γρασίδι, να ηχούν τζιτζίκι και να μοιράζονται με φίλους συζητώντας, πίνοντας, χορεύοντας και τρώγοντας (αυστηρά με αυτήν τη σειρά).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΛΥΚΟS

*στο Party μας θα χορέψουμε Rock N Roll και θα έχουμε και μουσικές 50s 60s από τη ραδιοφωνική παραγωγό Μαρίνα Μυτιληναίου. Θα περάσουν και οι φίλοι μας που κάνουν μαθήματα χορού Rollin Foxes. Eυκαιρία να τους γνωρίσετε!

 

ΠΟΥ, ΠΟΤΕ & ΠΟΣΟ

Παπαρρηγοπούλου 5-7, Πλατεία Κλαυθμώνος (Μετρό Πανεπιστήμιο)

20/6, 21:30

Ειδικές τιμές για Λυκιώτες και Λυκιώτισσες
Mπύρα /Κρασί: 4 Ευρώ

Fb Event

 

Δημιουργία Αφίσας:
Sugahtank John Roubanis